Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Det svære farvel – hvad gør vi når relationen skal afsluttes?

april 8 @ 15:00 - 16:00

Dagens tema omhandler noget som næsten altid sker i coach/mentor relationer, men som ingen rigtig snakke om, nemlig afslutningen på forløbet. Afslutninger er sensitive, svære, og samtidig supervigtige for de involverede parter, men sammenlignet med hvor mange resourcer der bruges på at matche individer, så fylder afslutningen ganske lidt.

Det vil vi gøre noget ved i dette Faglige Frirum. Leo  vil kort kridte banen op med udgangspunkt i den (meget) sparsomme videnskabelige litteratur på emnet, hvorefter vi ser frem til en engagerende og spændende dialog med deltagerne.

Leo Feddersen Smith er PhD fra Arhus Universitet, der blev færdiggjort i 2019 omhandlende storytelling i mentoring. Han arbejder med talent management som konsulent i virksomheden Talents Unlimited ApS. Samtidig er Leo en del af bestyrelsen i EMCC Danmark og forfatter til EMCC Research Review.

 

Book din deltagelse ved at udfylde tilmeldingen.

BEMÆRK: Alle kan deltage ved tilmelding, så vi har overblik over antal deltagere og kan forme webinaret bedst muligt til deltagerantal. Din tilmelding er bekræftet, når du modtager en bekræftelsesmail.

Zoom link til deltagelse på dagen fremsendes til deltagere før event.

Detaljer

Dato:
april 8
Tidspunkt:
15:00 - 16:00

Tilmelding er lukket for dette event