Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Coaching som resonansrelation

april 17 @ 16:00 - 17:30

Det mest centrale for dialogens virkning og forandringskraft ligger i coach-coachee alliancen og selve relationen. De samfundsmæssige forandringer og den stigende mangel i trivsel og psykologisk tryghed kræver en videreudvikling af coaching som transformativ dialog – en dialog, der sætter fokus på identitet og sammenspil med andre.

Reinhard Stelter beskriver dialogen som resonansrelation med øjeblikke af symmetri mellem deltagerne, inklusive coachen som dialogholder. I sit brug af begrebet resonans henvises til den tyske sociolog Hartmut Rosa og hans sociale analyser. Begrebet konkretiseres her til selve dialogen. Denne tilgang åbner døren for en ny samtalekultur både i civilsamfundet og inden for organisationsudvikling.

Fokus skal lægges på værdireeksion og samskabende processer som grundlag for dybere mellemmenneskelige forbindelser og eksistentiel mening i (arbejds)livet.

I dette webinar, vil Reinhard Stelter facilitere dette tema med deltagerne.

Reinhard Stelter er professor i coachingpsykologi på Københavns Universitet, gæsteprofessor på Copenhagen Business School og coach og konsulent i egen praksis. Han har været stiftende bestyrelsesmedlem i EMCC Danmark. PhD i psykologi og akkred. coachingpsykolog. Founding Fellow af Institute of Coaching at Harvard. Gennem 20 år underviser på en EMCC akkred. Master in Business Coaching uddannelse ved Copenhagen Coaching Center. Han er bl.a. forfatter af A Guide to Third Generation Coaching (Springer) (Dansk Tredje Generations Coaching) og den prisbelønnede bog The Art of Dialog in Coaching (Routlledge) (Dansk: Kunsten at dvæle i dialogen).

 

Book din deltagelse ved at udfylde tilmeldingen.

BEMÆRK: Alle kan deltage ved tilmelding, så vi har overblik over antal deltagere og kan forme webinaret bedst muligt til deltagerantal. Din tilmelding er bekræftet, når du modtager en bekræftelsesmail.

Zoom link til deltagelse på dagen fremsendes til deltagere før event.

Detaljer

Dato:
april 17
Tidspunkt:
16:00 - 17:30

Tilmelding er lukket for dette event