Supervision

Supervision er en central del af din professionelle praksis

Vi opfordrer til løbende supervision for at holde din dialogiske praksis ved lige. Det er også et krav i forbindelse med individuel akkreditering (EIA). 

Vi tilbyder imidlertid “peer supervision” til vores medlemmer, som vi gennemfører ca. hver anden måned. Her kan du i dialog med ligesindede indgå i superviserende og lærende dialoger med andre professionelle praktikere. Vi faciliterer seancen overordnet og sætter rammen for processen og vi inddeler så vidt muligt grupper efter erfaring og område.

Der er endnu ikke nogen dansktalende EMCC-akkrediterede supervisorer, men det er et af de områder, vi kommer til at arbejde med de kommende år. Indtil da opfordrer vi til at man finder en supervisor, som du har tillid til og som kan dokumentere sin erfaring og sine kompetencer. 

I EMCC Danmark har vi valgt at synliggøre de af vores medlemmer, der kan dokumentere erfaring med og kompetencer i supervision, bl.a. gennem individuel akkreditering – se mere nedenfor. 

Hardwood forest - Denmark. Hardwood forest uncultivated - Denmark.
Vi fortsætter succesen medPeer-Supervision i Foråret 2023

For vores medlemmer i EMCC Danmark tilbyder vi løbende Peer-supervision to-tre gange i kvartalet. Dette er en måde, du kan holde dine samtalekompetencer skarpe, få sparring og input fra ligesindede og samtidig indsamle supervisions-praksis til din individuelle akkreditering.

Vi faciliterer supervisionen og du kan læse mere og tilmelde dig her.

Vi har i efteråret 2023 gennemført 2 seancer, og begge har fået rigtigt god feedback fra deltagerne.

Se her en liste over EMCC-medlemmer, der kan dokumentere sin supervisionsfaglighed

Herunder kan du i alfabetisk rækkefølge møde de EMCC-medlemmer, der arbejder med og udbyder supervision på coaching og professionelle dialoger. Alle er personligt akkrediterede.

 Du kan klikke på billederne og herigennem finde deres LinkedIn-profil.

(OBS – Opdateres primo 2024)

[NAVN]

[ERFARING] [BAGGRUND]