Dit globale og nordiske fællesskab

En del af et globalt og nordisk fællesskab!

EMCC Danmark er en del af EMCC Global, og er med +10.000 medlemmer fordelt i hele verden et stærkt miljø for udøvere, forskere og aftagere af coaching, mentoring og supervision.

Vi er i EMCC netop optagede af at give vores medlemmer de mange fordele, som vores forankring tilbyder. Helt konkret betyder det, at vi samarbejder tæt med vores Nordiske kolleger i Norge, Sverige og Finland om webinarer, forskning og videndeling og øvrige aktiviteter, hvor synergierne er oplagte. 

Derudover har vi etableret et tæt samarbejde med EMCC England, der tilbyder en lang række webinarer og tilbud, som du som medlem kan benytte – alt sammen i tillæg til EMCC Globals generelle fordele for dig som medlem.

Du er med andre ord velkommen i vores stærke faglige fællesskab og netværk!

Aktiviteter og events til dig!

Vi offentliggør løbende nye webinarer og events, og du kan her gå på opdagelser i de kommende aktiviteter - vi glæder os til at se dig!

Nyt supervisionsforløb

Vi starter et nyt supervisionsforløb op for medlemmer af EMCC Danmark med opstart i efteråret - læs mere her

Nyt 5 Day Challenge forløb

Vi gennemfører et nyt 5 Day Challenge-forløb, hvor du kan erhverve dig en individuel akkreditering (EIA) fra d. 14-18. august

Mød den nye bestyrelse '23-24

Vi har konstitueret os i den nye bestyrelse - mød os her og ræk endeligt ud, såfremt du har idéer, kommentarer eller forslag