Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Frigør dig fra Indre Sabotører

april 3 @ 8:00 - 9:30

Den online workshop “Frigør dig fra Indre Sabotører” er designet til at styrke deltagerne i at identificere og håndtere deres indre sabotører. 

Indre sabotører er de negative tankemønstre og selv-saboterende adfærd, der kan holde os tilbage fra at være tilstede i vores realtioner, at nå vores mål og opnå vores fulde potentiale. Gennem oplæg og aktiviteter med hinanden vil deltagerne lære at genkende, udforske og frigøre sig fra disse begrænsende mønstre.

Indhold:

  • Hvorfor taler vi om Sabotører? Mitzi og Elisabeth deler deres erfaring fra EMCC konferencen i 2023, hvor de første gang stødte på denne måde, at arbejde med sabotører på.
  • Identifikation af Indre Sabotører: Deltagerne vil lære at genkende de forskellige former for indre sabotører, herunder perfektionisme, undvigelse, kontrol og andre sabotører, der kan kapre vores bevidsthed og energi. 
  • Udforskning af veje ud af Sabotørens greb: Deltagerne vil udforske konkrete skridt og strategier til at bryde fri fra indre sabotørers greb og skabe positive forandringer i deres liv og mindset.
  • Nye Veje: Workshoppen vil også fokusere på at hjælpe deltagerne med at identificere alternative, positive handlingsmønstre og veje til personlig vækst.
  • Afrunding og spørgsmål

Format:

  • Denne online workshop vil kombinere oplæg, gruppediskussioner og øvelser, der er designet til at skabe et interaktivt og støttende læringsmiljø.
  • Deltagerne vil have mulighed for at dele deres erfaringer og støtte hinanden i at udforske og forstå deres indre sabotører.

Målgruppe:

  • Alle, der ønsker at identificere og håndtere deres indre sabotører for selv at opnå større selvindsigt og personlig udvikling i liv og karriere – eller hjælpe andre med det samme.

Mitzi Svenstrup (t.v.) er ICI Master Coach Træner, Mentaltræner, Stresscoach, Businesscoach, Teamcoach, PREP-instruktør og partner i Empowermind Danmark, der er markedsledende indenfor Coachuddannelse og Mentaltræning.

Elisabeth Ungar (t.h.) er uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet samt autoriseret af Psykolognævnet. Hun er specialiseret i hjælpe mennesker med at genfinde dét, de brænder for i deres arbejdsliv. Hendes passion er at støtte andre med at tage målrettet handling mod generelt at skabe et meningsfuldt liv og engageret arbejdsliv. 

Book din deltagelse ved at udfylde tilmeldingen.

BEMÆRK: Alle kan deltage ved tilmelding, så vi har overblik over antal deltagere og kan forme webinaret bedst muligt til deltagerantal. Din tilmelding er bekræftet, når du modtager en bekræftelsesmail.

Zoom link til deltagelse på dagen fremsendes til deltagere før event.

Detaljer

Dato:
april 3
Tidspunkt:
8:00 - 9:30

Tilmelding er lukket for dette event