Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Magt i coaching

maj 15 @ 15:00 - 16:30

Hvorfor skal vi interessere os for magt og coaching? Fordi at magten altid er tilstede i en coachingrelation, uanset om vi anerkender den eller ej. Det er imidlertid i sig selv ikke farligt – vi skal dog som coaches kunne få øje på den og navigere klogt med den.

I webinaret kigger vi på, hvordan magten er til stede og hvilke opmærksomheder det giver os, der praktiserer coaching og andre professionelle samtaler. Vi kigger på, hvorfor og hvordan magten distribueres og ser på et par modeller, der kan overskueliggøre vores eget arbejde med magten. Endeligt er der plads til fælles refleksioner og drøftelser og oversættelse til egen kontekst.

Oplægsholder er Jacob Sønderskov, der er selvstændig konsulent i firmaet Dialogisk Design (www.dialogisk-design.dk). Jacob har arbejdet med coaching siden 2006 og har trænet og superviseret coaches siden 2010. Jacob er akkrediteret hos EMCC på Master Practitioner Level og arbejder som assessor i EMCC Global, hvor han akkrediterer coachinguddannelser og individuelle coaches. Tidligere har Jacob arbejdet med coaching i hhv. Rambøll Attractor og Mannaz.

Book din deltagelse ved at udfylde tilmeldingen.

BEMÆRK: Alle kan deltage ved tilmelding, så vi har overblik over antal deltagere og kan forme webinaret bedst muligt til deltagerantal. Din tilmelding er bekræftet, når du modtager en bekræftelsesmail.

Zoom link til deltagelse på dagen fremsendes til deltagere før event.

Detaljer

Dato:
maj 15
Tidspunkt:
15:00 - 16:30

Tilmelding er lukket for dette event