Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Coaching og teamudvikling – få dyb selvforståelse og forståelse for andre

maj 22 @ 16:00 - 17:30

OBS: Dette arrangement kræver, at du melder dig til på følgende hjemmeside: https://nexs.ku.dk/forskning/idraet-individ-samfund/krop-laering-og-social-forandring/krop-coaching-og-lederskab/coaching/arrangementer/2024/nina-gitte/

 

Ønsker du at få mulige indsigter forærende, når du coacher, faciliterer eller deltager i udviklingsprocesser?

Giver det mening for dig at få hjælp til at udforske, hvordan hele den nuancerede personlighed og situationsbestemte adfærd hæmmer og fremmer?

Ønsker du at få dyb selvforståelse og forståelse for andre?

Vi tager udgangspunkt i et nyt og anerkendende psykometrisk redskab baseret på solid forskning i personlighedspsykologi. Test, portræt, processer og digitale redskaber giver mulighed for at vise, udforske og værdsætte hele personligheden uden båse eller bias.

Det iboende menneskesyn sikrer, at deltagerne (om de er topledere eller ufaglærte medarbejdere) vil føle sig set og forstået som de nuancerede, værdifulde mennesker de er, hvilket giver selvindsigt, tryghed og lyst til at udvikle sig.

Ved at bruge Lumina Spark personlighedstesten får du en nuanceret forståelse af det, der ofte er ubevidst:

  • Din underliggende, naturlige motivation og dine skjulte potentialer, som du måske kan have glæde af at bruge mere eller bedre.
  • Din hverdagspersona og den adfærd du udviser i hverdagen – og hvad du med fordel kan skrue op og ned for afhængig af den enkelte situation, du befinder dig i.
  • Hvordan du agerer under pres – og hvordan du kan blive bedre til med bevidsthed at respondere i stressende situationer.
  • Hvor du favner paradokset, og kan være både-og frem for enten-eller. f.eks. både ekstrovert og introvert.

Coaching og team facilitering med udgangspunkt i testen giver et godt grundlag for at arbejde med at forbedre: kommunikation i teams, teamwork, ledelse, inklusion, psykologisk tryghed, m.m.

Det bliver en interaktiv workshop

På selve dagen faciliterer vi forskellige øvelser og måder at arbejde med redskaberne.

Så kom og være med til et par interaktive og involverende timer sammen.

Tilmelding

Vær den første til at tilmelde dig!

Loading gif

Already registered?

Use this tool to manage your registration.