På disse sider kan du finde bøger om emner, der grænser op til mentoring og coaching, og som kan give inspiration ind i disse felter. Bøgerne er skrevet af EMCCs medlemmer. Har du selv skrevet bøger om sådanne emner, og er du medlem af EMCC, kan du få dine bøger omtalt her.

Den intelligente kvinde  - lad talenterne udfolde sig

Af Birte Osholm

Mange unge, veluddannede kvinder stræber i dag efter lederposter, men støder på både indre og ydre forhindringer. Med afsæt i mytologi og filosofi beskriver forfatteren, hvordan kvinderne for at kunne realisere deres fulde potentiale må lære deres indre mand at kende og udvikle de maskuline kvaliteter handlekraft, tænksomhed, mod og visdom. Så vil de kunne berige erhvervslivet med både følelsesmæssig intelligens og intuitiv visdom og være med til at skabe en ledelsesstil baseret på kærlighed.

Men de dygtige kvinders indtog på direktionsgangene er en udfordring for mændene, og bogen beskriver, hvad disse har brug for at lære for at kunne indgå i et frugtbart samarbejde med den ny tids karrierekvinder.

Få gode råd fra unge kvinder i ledende stillinger om, hvad der skal til for at nå til tops, og bliv klogere på både kvinders og mænds muligheder for at udvikle sig. Den intelligente kvinde er forfatterens tredje bog i en serie om kærlighed og ledelse.

Den første, Management by Love – Kærlighed som ledelsesfilosofi (Aschehoug 2001) introducerede begrebet kærlig ledelse i Danmark, fik fine anmeldelser og vakte stor interesse og debat. Den anden, Kærlighed og Visdom (BoD 2007) handlede om, hvordan man som menneske kan skabe balance mellem det egoistiske Ego og det mere åndeligt orienterede Selv og få et liv i kærlighed og visdom. 

Bestil bogen på www.saxo.com