På disse sider kan du finde bøger om mentoring, skrevet af EMCCs medlemmer.

Er du medlem, og har du selv skrevet bøger eller artikler om coaching, mentoring eller tilgrænsende emner, kan du få dem omtalt her.

 

Mentor+Guiden

 Mentor+Guiden er en omfattende guidebog for mentorer og mentees, som omhandler både mentorskabets form og dynamik samt det potentielle udbytte for mentorer og mentees.
Bogen er struktureret omkring mentorskabets faser: forberedelse, etablering, læring og afslutning. I hvert afsnit beskrives det grundlæggende indhold i fasen efterfulgt af teori, værktøjer og metoder for at gå dybere ind i mentorskabet. Bogen er tænkt som en inspiration til mentorer, som har brug for grundlæggende definitioner af mentorskabet samt for at afklare udbytte ved at påtage sig mentorrollen. Samtidigt får mentees indsigt i, hvordan mentor/mentee-samarbejdet fungerer, samt hvordan man kan forberede sig til at indgå i denne læringsproces.

For mentorprogramlederen præsenterer bogen også information om supervision og kvalitetssikring af mentor/mentee-parrenes samarbejde. Den kan ligeledes anvendes af ledere, som ønsker inspiration og input til talentudvikling af egne medarbejdere.

Find bogen på dansk her: http://kmpplus.dk/forlag/boger/mentor-guiden/

This book is also available in English http://kmpplus.dk/the-mentorguide/

Anmeldelse fra Børsen: “4 ud af 6 stjerner”