På disse sider finder du bøger om coaching, som er skrevet af EMCCs medlemmer. Har du selv skrevet bøger om coaching, og er du medlem af EMCC, kan du få dine bøger omtalt her.

Coaching i nyt perspektiv 

Redaktører: Tine Gaihede, Kim Gørtz 
Forfattere: Kim Gørtz, Kit Sanne Nielsen, Ole Fogh Kirkeby,Søren Willert, Ulla Charlotte Beck, Anders Myszak, Anette Prehn,Reinhard Stelter, Sofia Manning, Asbjørn Molly, Birgitte Jepsen,Margrethe Gade, Kim Martin Nielsen, Tine Gaihede, Hanne V. Moltke, Pia Søltoft, Mette Mejlhede, Bo Heimann, Lucy VittrupFinn Janning, Geert Mørk, Tobias Dam Hede, Niels Dalhoff, Jan Sigurdur Christensen, Michael Havnstrup Bech, Tine NyholmFrank Bresser, David Clutterbuck, Anthony M. Grant, Alan SealeMorten Ziethen

Hvem kan have glæde af bogen?

Bogen vil være til nytte og inspiration for disse målgrupper:

Studerende på private og universitære uddannelser i og om coaching, der har brug for en lærebog med den rette akademiske tyngde.

Virksomheder og ledere, der bruger coaching og arbejder på at implementere værktøjer, praksis og tænkning i arbejdsfunktionen, og som har brug for en reflekteret metodebog.

Alle med interesse for coaching, der har brug for et overblik, en samfundsmæssig og filosofisk perspektivering og en større forståelse for, hvordan coaching også virker.

Forfatterne

Bogen er skrevet af fagfolk med uddannelsesbaggrund inden for psykologi, filosofi og samfundsvidenskab samt coaches med master- eller universitetsgrader og mange års erfaring i praksis

Bestilles her: http://www.hansreitzel.dk/Organisation-og-Ledelse/Coaching-i-nyt-perspektiv/9788741259888