Ideen med inspirationsarrangementerne er, at medlemmer videndeler, yder sparring og evt. supervision til hinanden. Et bestyrelsesmedlem fra EMCC sætter rammen og binder aftenen sammen som facilitator.

Se kommende inspirationsarrangementer under nyheder

Savner du et inspirationsarrangement - eller har du selv lyst til at byde ind med et emne indenfor coaching og mentoring, så kontakt et bestyrelsesmedlem, så sætter vi mødet op, finder lokaler og annoncerer det.

 

Tak for en meget fin og vel arrangeret aften, som i den grad har inspireret mig til at reflektere videre over de emner, vi har berørt. Sådan en aften viser, hvor givende det er at mødes og udveksle standpunkter og erfaringer til konkret brug for den enkelte. Aftenen har levet op til sit navn, fordi der her opstod et nyt rum, hvor forskellige ideer kunne mødes, afprøves og nye ideer til en praksis har haft mulighed for at opstå. Jeg kan kun anbefale en fortsættelse.

Birgit Troelsch, deltager på Inspirationsarrangement 20/11. 

 

DSC_0416.JPG

Tidligere Inspirationsmøder

 d.26.februar 2014

EMCC holder Inspirationsværksted den 26/2  kl. 17-19 hos DJØF, Gothersgade 133• 1123 København K. Vært: Bestyrelsesmedlem i EMCC Claus Bjørnelund, Forsvaret. Der vil være kaffe, te og lidt frugt eller sødt undervejs.

Kom og del med andre medlemmer, hvad du særligt er optaget af i din coaching/mentoring-praksis lige nu:

  • Program: Præsentationsrunde
  • Korte møder med andre medlemmer: Hvad er du optaget af lige nu?
  • Vi finder sammen et emne, eller en særlig coaching vi stiller skarpt på.
  • Værten har forberedt et oplæg om coachingens historie som vi eventuelt kan fordybe os i. Vi laver evt. en coaching i plenum på baggrund af emnet og diskuterer derefter forskellige perspektiver og muligheder på dette.

Kom og vær med!  Alle får lejlighed til både at lytte og dele viden.

Alle medlemmer er velkomne.  Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig til Claus Bjørnelund på bjornelund@samtaenkning.dk senest på dagen klokken 12.

EMCC holder inspirationsværksted for medlemmer onsdag den 20. november klokken 17-19. Inspirationsværkstedet er et medlem-til-medlem-arrangement, hvor scenen er sat for at møde andre medlemmer og vende dilemmaer og udfordringer. Hvor de almindelige EMCC-medlemsarrangementer typisk har en oplægsholder, der fortæller om egne erfaringer, er inspirationsværksteder lejligheder, hvor medlemmer kan tale om egen praksis.

Inspirationsværkstedet den 20/11 holdes kl. 17-19 hos Rambøll-Attractor, Hannemanns Allé 53, 2300 S - lige ved Ørestad station/Ørestad Metro.  Vært: Bestyrelsesmedlem i EMCC Hanne V. Moltke, Rambøll-Attractor. Der vil være kaffe, te og lidt frugt eller sødt til at holde os gående til klokken 19.

Kom og del med andre medlemmer, hvad du særligt er optaget af i din coaching/mentoring-praksis lige nu: 

Program: Præsentationsrunde 

Korte møder med andre medlemmer: Hvad er du optaget af lige nu?

Vi finder sammen et emne, eller en særlig coaching eller mentoringtilgang, vi stiller skarpt på

Vi laver evt en coaching i plenum på baggrund af emnet og diskuterer derefter forskellige perspektiver og muligheder på dette.

Kom og vær med!  Alle får lejlighed til både at lytte og dele viden.

Alle medlemmer er velkomne.  Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig til hvm@ramboll.com senest på dagen klokken 12.