Følg med i STAFETTEN

En ny måde at lære om EMCCs etiske kodeks, EMCCs bestyrelse starter STAFETTEN, med et dilemma, som kommenteres af den næste i STAFETTEN, som dernæst kommer med sit dilemma.

På den måde kommer vi igennem en række af EMCCs etiske regler/guidelines, på en interaktiv måde.

Første dilemma:

Jeg har i de sidste 6 måneder coachet en fyr, der har opsøgt mig, fordi han slås lidt med selvværd og mindreværdskompleks. Jeg var skeptisk fra start, da jeg synes, det lyder lidt mere som et problemkompleks, der kalder på en terapeut. Vi har haft nogle meget gode samtaler, og jeg har holdt mig meget på værdisiden og ikke gravet i fortiden. Han siger, at det er værdifuldt for ham, men på vores sidste session har han fortalt mig, at han også er startet i terapiforløb. Jeg har spurgt ham, om vi så ikke skal sætte vores forløb på standby, så længe han er i terapi. Det siger han nej til. Men jeg ser to ting i en fortsat snak: er der ved at være skabt et afhængighedsforhold? Skal jeg holde fast i, at jeg ikke skal coache ham nu?

Vi håber i vil tage godt imod det og kommentere livligt på de sociale medier:

LinkedIN og Facebook

God sommer og god fornøjelse.