Medlemsarrangement om mentorprogrammer den 27. marts 2014

Medlemsarrangement: Hør om mentorprogrammer og stift bekendtskab med Mentor+spillet

 Mentorprogrammet i CA a-kasse - og brugen af Mentor+Spillet

 v/ Inger Svensson, CA a-kasse, & Kirsten M. Poulsen, KMP+

CA a-kasse  har nu i flere år har arbejdet med mentorprogrammer for at udvikle medlemmerne, skabe netværk på tværs af alder og uddannelse samt for at løfte medlemmernes markedsværdi - og samtidigt skabe større værdi i medlemskabet.

Til arrangementet i EMCC Danmark  vil oplægsholderne fortælle om, hvorledes CA a-kasse gennem flere samtidige mentorprogrammer skaber bro mellem "young professionals" og erfarne ledere og specialister fra mange forskellige virksomheder og således hjælper medlemmerne til at skabe nye relationer, som også kan bidrage til flere jobmuligheder. Kirsten M. Poulsen og Inger Svensson  vil give et indblik i matchningsprocessen, markedsføringsprocessen og selve design og implementering - og de vil præsentere deres erfaringer med, hvad der skal til for at optimere resultaterne for deltagerne - både mentorer og mentees.

Samtidigt vil de give en "prøvesmagning" på Mentor+Spillet, som er et involverende læringsværktøj til træning af mentorer og mentees, som bidrager til at skabe enkle peer supervisions processer, og som skaber den røde tråd i mentorprogrammerne gennem at definere og konkretisere "Mentors mange roller". Mentor+Spillet og konceptet bag er udviklet af Kirsten M. Poulsen og anvendes af både Danfoss, Nordea, Accura, Aalborg Universitet, Universitetet i Oslo m.fl.

Dette arrangement vil være interessant for alle, som interesserer sig for mentorskabet enten som mentor eller som ansvarlig for et mentorprogram. Desuden henvender det sig til alle, som interesserer sig for deres egen karriere, og for hvordan at være mentor eller at få en mentor kan medvirke til karriere- og kompetenceudvikling.

NBNB Arrangementet foregår klokken 17.15-19.15 hos AS3, Fanøgade 13 på Østerbro (bemærk ændring fra Djøf i Gothersgade, hvor vi normalt afholder arrangementer).

Arrangementet er gratis for medlemmer

Tilmelding: https://da.surveymonkey.com/s/270314_Mentoring