Få forsmag på EMCC-årskonferencen den 30. okt her

Mentoring - coachingens slægtning, coachingens forfader eller coachingens fremtid?

Se programmet her

Tilmeld dig her: https://da.surveymonkey.com/s/Aarskonference_2014

Få forsmag på EMCC-årskonferencen den 30. oktober om mentoring her - og se fotos af dem her:

Om de 4 indlægsholdere

 René Vedø, Managing Partner i Acumen Consulting

 Tidligere Direktør, Senior Vice President og Executive Vice President i virksomheder som DONG Energy, Nesa, Group4Falck, Falck, ISS, ØK, og stor bestyrelseserfaring fra flere virksomheder i ind -og udland.

Igennem årene har jeg været heldig at få mulighed for at være medspiller i organisations- og lederudvikling, og har brugt mit mentorskab til at påvirke udvikling af andre. I min rolle som mentor søger jeg at anvende min egen ”erfaringsbank” til fordel for andre ledere. Jeg lægger vægt på at balancere imellem at støtte og udfordre, samt give feedback. Det handler ofte om at tilføre struktur for støtte af den personlige udvikling – og så lytte og anerkende.

På konferencen den 30. oktober vil jeg fortælle mere om hvordan jeg arbejder.

 

John Leary-Joyce, John Mentor  

John is founder and CEO of the Academy of Executive Coaching, an entrepreneurial leader and mentor to many coaches starting up their coaching business. He teaches and trains coaches and mentors with an innovative approach to differentiating between them. As past president of EMCC UK his focus was making Mentoring more central. A very experienced presenter he has led international workshops and webinars on coaching and mentoring to thousands of participants.

  

Gitte Thomsen er frivillig mentor i Greve til to unge piger på 18 og 23 år.

 Min baggrund er meget alsidig, men med nogle få ord kan nævnes regnskab, Hypnose-psykoterapeut, coach og omsorgsklovn.

Jeg møder den unge, hvor han/hun er i livet og tager udgangspunkt herfra.

Vigtigt for mig er, at være i øjenhøjde med den unge, så vi gensidigt kan respektere hinanden og dermed skabe en god grobund for et samarbejde.

 

Kirsten M. Poulsen, Direktør og Management Konsulent for KMP+

 Kirsten M. Poulsen, Direktør og Management Konsulent for KMP+ samt ekstern lektor på CBS, har igennem mange år opbygget en særlig viden om mentorprogrammer. Senest er denne viden formidlet gennem bogen ”Mentorprogrammer i virksomheder og organisationer”, DJØF Forlag, og i efteråret udkommer 2. udgave af bogen ”Mentor+Guiden – om mentorskab og en-til-en-relationer”, som er blevet en klassiker for både mentorer og mentees i mentorprogrammer i Danmark og Norge. Kirsten rådgiver omkring design og implementering af mentorprogrammer, uddanner mentorer, mentees og programledere samt har udviklet en række koncepter til at accelerere og evaluere læringsprocessen i mentoring.