Inspirationsarrangementer 2014

Kommende insprationsarrangementer bliver afholdt den

 • 29. april 2014 kl. 17.15-19.15 hos Djøf, Gothersgade 131, Kbh K. Vært: Else Iversen - tilmelding på mail eli@copenhagencoaching.dk senest den 27. april: 
 • Kære Medlem

  Så holder vi atter inspirationsaften i EMCC. En aften, der er åben for, at du kan komme og få input til det, der optager dig lige nu – både det, du er begejstret for, og det du synes, du hænger fast i.

  Jeg har fornøjelsen af at være vært. Vi sætter dagsordenen, når vi er samlet og hører, hvad der rør sig blandt os. For at spille ud med, hvad jeg selv er optaget af lige nu, så er det begreberne tillid og dialogisk kapacitet.

  Det sker den 29. April i Djøf, Gothersgade 129, gæstekantinen kl. 17.00-19.00. Tilmelding til mig – senest dagen før på eli@copenhagencoaching.dk .

  Else Iversen
 • 1. oktober 2014 kl. 17.15-19.15 hos Djøf, Gothersgade 131, Kbh K. Vært: Kit Kringelbach
 • - tilmelding på mail kontakt@kitkringelbach.dk senest den 29. september
 • 12. November 2014 kl. 17.15-19.15 hos AS3, Fanøgade 15, 2100 Kbh Ø, Vært: Carsten Agerlin
 • - tilmelding på mail ca@as3.dk senest den 10 november

  Læs mere om ideen med disse arrangementer under punktet inspirationsmøder

Det oplevede deltagere på tidligere arrangementer:

Tak for en meget fin og vel arrangeret aften, som i den grad har inspireret mig til at reflektere videre over de emner, vi har berørt. Sådan en aften viser, hvor givende det er at mødes og udveksle standpunkter og erfaringer til konkret brug for den enkelte. Aftenen har levet op til sit navn, fordi der her opstod et nyt rum, hvor forskellige ideer kunne mødes, afprøves og nye ideer til en praksis har haft mulighed for at opstå. Jeg kan kun anbefale en fortsættelse.Birgit Troelsch, deltager på Inspirationsarrangement 20/11-2013